Tagrenovering og lægning af nyt tag

Er taget utæt, og trænger det til en renovering, eller skal du have lagt et helt nyt tag på huset? Uanset hvilken form for tagarbejde du skal have udført, er du kommet til det helt rette sted. Hos Støvring Tømrerforretning ApS har vi 24 års erfaring med blandt andet tagrenovering og lægning af nyt tag, som vi udfører for både private husejere og forskellige typer erhverv i og omkring Støvring, Aalborg og Svenstrup.

Efterisolering af loftet i forbindelse med udskiftning af taget

Når taget skal udskiftes, vil det i mange tilfælde være en ganske god investering af efterisolere loftet i samme omgang. Den varmebesparelse du vil få ved at efterisolere loftet, vil du kunne bruge til at finansiere en del af udgiften til det nye tag. Samtidig vil du også efterfølgende kunne spare penge på din varmeregning.​

Renovering af tag i forbindelse med utætheder

Hvis dit tag er blevet utæt, er det vigtigt, at skaderne bliver udbedret hurtigt, så der ikke opstår yderligere skade på tagkonstruktionen og bygningen generelt. Vi tilbyder professionel tagrenovering, så du igen kan være sikker på at få et tæt tag – også når det regner eller sner. 

Vi arbejder med flere forskellige materialer

Når det kommer til tagarbejde, har vi kompetencerne til at arbejde med en række forskellige materialer. Vi arbejder hovedsageligt med beton, eternit og stål, som alle er gode og langtidsholdbare tagmaterialer til fornuftige priser.

Kontakt os og få en pris på tagrenovering eller tagudskiftning

Hos Støvring Tømrerforretning ApS er vi altid skarpe på prisen, uanset om du skal have foretaget en tagudskiftning eller en tagrenovering, og vi står klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Du skal bare ringe til os på telefon 40 97 18 89 eller skrive til vores e-mail info@henrikhjorth.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage inden for kort tid.

Kontakt os hurtigt og nemt

Udfyld nedenstående kontaktformular. Vi vender retur så hurtigt det muligt.

​Vi glæder os til at høre fra dig og til at finde den rette løsning! 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

5 gode grunde til at vælge vores tømrerfirma

Der er mange fordele ved at vælge vores tømrerfirma.
​Her kan bl.a. nævnes:

✔  ​Vi tilbyder personlig og professionel rådgivning

✔  ​Vi afleverer altid til tiden

✔  Vi tilbyder individuelle løsninger

✔  Vi er meget fleksible

✔  Vi gør altid rent og rydder pænt op efter os selv

Firmanavn & CVR​

Støvring Tømrerforretning ApS

CVR: ​37871699

Find os

Ledvogtervej 100

9530 Støvring

Kontakt os

Garanti