Tilbygning til dit hus, sommerhus eller din erhvervsbygning

​Drømmer du om at få mere plads i dit hus? Så står vi hos Støvring Tømrerforretning ApS klar til at hjælpe med at føre drømmen ud i livet. Vi har 24 års erfaring inden for blandt andet tilbygninger, og vi kan bygge lige netop den tilbygning i træ, som du går og drømmer om.

Vi udvider, renoverer og ombygger bygningsarealer til en attraktiv pris for både private husejere og erhvervskunder i Aalborg, Svenstrup og Støvring, hvor vi holder til. Skal vi også realisere din byggedrøm?

Vi kan varetage hele byggeriet

Vi har et godt samarbejde med en række lokale håndværkere, hvilket betyder, at vi kan stå for hele byggeriet. En tilbygning involverer som regel mange forskellige faggrupper, men vælger du at lade vores firma stå for opgaven, slipper du for selv at kontakte og koordinere de forskellige fagfolk. I stedet sørger vi for det hele, og det giver dig et flot og færdigt resultat til den aftalte tid.

Hvad koster en tilbygning?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en tilbygning til hus eller sommerhus koster. Det kommer for eksempel an på, hvor stor den skal være, om der skal bygges om eller foretages en renovering i den resterende del af boligen i samme omgang, hvad du har af ønsker til materialerne, og hvad tilbygningen skal rumme. Skal den for eksempel kun indeholde værelser, en udestue eller måske en tagetage, eller skal den også indeholde et ekstra badeværelse?

Uanset hvad tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gælder også, hvis du har brug for hjælp til at bygge skur, bygge garage eller bygge carport.​

Kontakt os for et uforpligtende møde om dit projekt

Vi tager gerne et uforpligtende møde om dit projekt, ligesom vi også gerne kommer med forslag til mulige løsninger. 

Tag endelig fat i os på telefon 40 97 18 89, e-mail info@henrikhjorth.dk eller via vores kontaktformular for en indledende dialog om din tilbygning.

Kontakt os hurtigt og nemt

Udfyld nedenstående kontaktformular. Vi vender retur så hurtigt det muligt.

​Vi glæder os til at høre fra dig og til at finde den rette løsning! 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

5 gode grunde til at vælge vores tømrerfirma

Der er mange fordele ved at vælge vores tømrerfirma.
​Her kan bl.a. nævnes:

✔  ​Vi tilbyder personlig og professionel rådgivning

✔  ​Vi afleverer altid til tiden

✔  Vi tilbyder individuelle løsninger

✔  Vi er meget fleksible

✔  Vi gør altid rent og rydder pænt op efter os selv

Firmanavn & CVR​

Støvring Tømrerforretning ApS

CVR: ​37871699

Find os

Ledvogtervej 100

9530 Støvring

Kontakt os

Garanti